Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Citav joj zivot i posao da "lijepo" izgleda, kile u zivotu nije podigla. Po citav dan u teretanama, jede najbolje sto novac moze kupiti, brige i stresa pa i nema i onda mediji pune djevojcicama glavu kako one mogu izgledati kao ova u sezdesetim. I naravno ima tu i genetike.
Mogu djevojcice puno bolje izgledati ako jedu manje slatkisa i bureka. Sada se tjesiti da je trening i ishrana nebitna za nekog ko nema milione je glupost. Mozda se ne moze s ogranicenim sredstvima izgledati kao ona u 50 tim ali u 20 tim i 30 tim itekako moze.
@objektivno123 "... kile u zivotu nije podigla. Po citav dan u teretanama..."
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tanjir puni povrćem - i ja isto - tanjir graha sa kiselim kupusom i suhim mesom
@kemo1ba A suho meso je neka vrsta povrca ....Krava jede travu , a ja jedem kravu , znaci li to da sam i ja vegeterijanac
@kemo1ba suho meso kao prilog glavnom jelu
ni orala ni kopala...
I ja bi uz JLO bio kao Allen Delon..
Samo da mi je njen saldo na racunu,od sutra pocinjem odmah da zdravo zivim.
Ako ima bplje koke na planeti ne znam
Ništa teže od mikrofona vlastitih nogu i rinake u životu nije digla i palamudi o zdravom nacinu zivota
Pije protejine, drogira se :D
Voli ona i neke druge stvari na Portorikanski Nacin
trebalo bi mi 100 kaem svaki dan za ovo
Zasto je slusati ? Zato st je slavna ? Zato sto je bogata ? Jebozovna ? Ovo idealiziranje poznatih faca djeluje zaglupljujuce na i onako glup narod.
Svakom se vidi po prdari sta jedu i koliko. Ljudi odaberu pricati o nekih par mjeseci godisnje koje provedu jeduci ovo sta nabrajaju.
isto ko I ja,popije 5,6 piva dnevno,kokos jednu spuca I mjera..
Jao, jede krmetinu, fuj !!