Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada Zemlju budu primali u Svemirsku Uniju, naši 'gradovi' će još uvijek imati problema sa poplavama.
Dobra !👍👍
tnx! nije ni tvoja za bačit sa platforme :)))
Jedan otok za mog Bakira
hahahahah Gradovi bi se donekle mogli pomjerati, i onda kazes seli mi se grad na drugu lokaciju. :P
Dubai sutra!
Nivo mora se podiže haman svake godine rapidno, al oni će praviti gradove po moru, koje ublehe tito dragi
Ne kontam? Zar to nije logična posljedica?
Kad ovo vide kriminalci iz SDA i ne svidi im se, mozda odluce da prodaji Neum u privatizacijskom postupku, da ga poklopi neko od SDA bandita za certifikate.
Japanci već dugo imaju u planu gradnju grada ovakvog tipa pored Tokia zbog prenapučenosti a i zbog funkcije svojevrsne brane protiv udara tsunamija.
Moćno, samo ostaje pitanje oluja?
Ako ovo pročitaju političari odmah će se kandidirati za vlast, jer će se moći i brčkati u moru, a uz put i zajebavati raju.;);)
Jes'....do prvog tsunamija..
Preseravanje. Treći svjetski rat je samo pitanje vremena. Nadam se da ćemo se dovoljno poubijati da Zemlja malo prodiše čistim plućima.