Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta ce zena jbg tegoba je to
ima ovih za papire...
realno gledajuci,sve se djevojke danas crtaju i ugradjuju trepavice,kosu, tako da se ne trebas brinuti sto si malo drugacija, budi dobra sebi :)
Bolesti se ne treba stidjeti. Imas super lijepak za periku i cao
Ja sam otkako sam se rodio pa niko ne pise tekstove o meni. Svasta!
Jelde, celav i po glavi i u glavi. Imaju dvostruki razlog da pisu o tebi ;)
..svašta bih ja rek'o, al' je možda pametnije da prešutim😂😂😂😂😂
..drakulo, ja mislio ona izgubila volju za životom, sklona samoubistvu, izgubila posao, ostala bez doma zbog velikih tretmanskih troškova....a ona sama!!! Jebbem i tebe i nju 😂😂😂😂😂😂😄😄😄
..moraš se odlučiti kakvu poruku šalješ na zadnji glagol😂😂😂😂nema kod mene ili, ili 😂😂😂😂😂😂
da ne insistira da nosi periku ne bi bila sama .. ima nešto veličanstveno u ženama koje deru guzove svom hendikepu
Da li zene tako misle o ruznim muskarcima - da je taj 'hendikep' muske ruznoce 'velicanstven,' ili zene zele da se pare sa lijepim i bogatim muskarcima? Prirodna selekcija nikada nije dozvoljavala svim pojedincima da se pare i mnoze i to je normalno. Citav zivot biti sam i umrijeti sam je potpuno normalno jer u parenju nema socijalizma.
glupa cura, glup naslov, glup tekst.
javi se maloj, taman ste iste dvodimenzionalne pameti :)