Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mozda sam vidjela previse fotosopiranih konja po internetu, ali mi ovaj nas nekako kao da se udepresivio. nije da ga krivim
znaci ipak je bila sjednica parlamenta sudeci po slikama
eno otoke boy
sta ergela, mi imamo citave gradove sa konjima, ovcama, pa tu su telad, magarci, majmuni, sve u kolokvijalnom smislu
DRAGOCJENA STVORENJA: Bosanski brdski konj je još za otomanskih vremena bio cijenjen. Pomenuta iskustva su preuzeli kasnije i austrougari, pa su čak u Sloveniji obavljali nekakva mjerenja po kojima je pomenuto da je pomenuto stvorenje vrijedilo čak tri obična konja. Kolale su i slične priče o magarcima iz Hercegovine.
ALA KULASS :)
imamo mi jednu ergelu u parlamentu u klubu bosnjaka i medju bosnjackim borackim udruzenjima
Konačno lijepa vijest u vezi bosankog brdskog konja. Hvala Slovencima na pomoći.
lijepa vijest konačno!