Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni se cini da klix nas svakodnevno zajebaje ovakvim clancima
Nemam para za Jablaničko rahmeta mi dedinog
a dje jezero iz surrahammara svecka
Ramsko jezero je najljepše
lijepa priroda ali mi imamo ljepsu samo sta je nama draze sve strano od domaceg. STRANO ILI DOMACE NIJE TI TO ISTO.SAMO DOMACE
Boracko Ramsko Prohosko Klinje Bilecko Busko Alagovac jezera na Zelengori. Svako od navedenih je bar duplo ljepse od ovih na slikama
ajde ne kaki - pa ima razlog sto George Clooney i pola Hollywood-a kupuju ville u Lago di Como a ne kod nas. Samo tvoj problem je da si o Lago di Como samo cuo, a kamoli tamo bio.
@markeeec Mislis ?? Obisao evropu i dobar dio sjeverne afrike motorcilkom prije 28 godina sa jugoslovenskim pasosom.. Ako su tebi Sarajevo i Bec sela imas gadan problem.. Uzivaj u svom pasjaluku.
Jezero Melissani, Grčka.. Svaki put kad vidim neki fol o grckoj padne mi na pamet ona scena iz "Analiziraj Ovo" gdje Robert de Niro kaze; "Fuckin' Greeks!"
..kad su vam hvalili kapitalizam 90-ih, u mašti su vam podsticali ovakve fotke ( dinasty & blake carrington & bruka lijepih žena). samo su vam malo prećutali da to planiraju za sebe. ne za vas.
lucern, jarane...ja sam maaajkoooo, svaAAAaaAAAjcaAAAcccaraaaaaaaaccc, dum- dum, dum - dum - dum- dum - dum - dum
Poserem se na plitvice i hrvatsku
šta su ti plitvice krivi?
Red Lagoon.... ne znam baš ;)
10. slika Jablanicko, most Celebici - Lisicice 😅😂
Salko se drama prosirio. :)
Pravo cu se opustit gledajuci slike, mogo bi klix kakvu nagradnu igru poslje ramazana napravit, za najvjernije citaoce.
aha, hoće... oni nas volU