Od narandže i jasmina
2

Optimistično u ljeto uz novi okus Juicy vitaminske vode

Juicy vitaminska voda
Juicy vitaminska voda
Voda je neizostavni saveznik u bilo kakvoj aktivnosti, posebno u ljetnim mjesecima. Osim održavanja organizma svježim i pokretnim, hidratacijom hranimo organizam vitaminima i mineralima.

Benefiti se osjete i na koži, dobra hidratacija čini kožu elastičnom, mladolikom i briše tragove umora. Funkcionalne vode s raznim okusima tako se posljednjih godina nalaze u gotovo svakoj torbi i zaista ih možemo smatrati saveznicima u zdravijem načinu života.

Visoka razina aktivnosti, ubrzanost modernog načina života, stres…sve to zahtjeva visoku razinu hidratacije. Ništa ne može zamijeniti odlazak u prirodu, ali najbolje iz prirode možemo okusiti kroz Juicy funkcionalne vode koje dolaze u tri različita okusa te sadrže čitav niz vitamina i minerala koji su organizmu prijeko potrebni.

Juicy vitaminska voda
Juicy vitaminska voda

Juicy je prošle godine osvojio tržište funkcionalnih voda s dva okusa – Juicy Vitamin Water Imuno boost od limuna te Juicy Vitamin Water Refresh s okusom crvenog grejpa. Ovog je proljeća lansiran novi okus Juicy vitaminske vode te se već poznatim okusima pridružio Juicy Vitamin Water Optimist.

Optimist je novi, niskokaloričan i osvježavajući napitak koji tijelu osigurava sve što mu je potrebno te donosi osvježenje s okusom naranče i jasmina.

Juicy Vitamin Water Optimist osigurat će tijelu preporučene doze magnezija i pripremiti ga za sve napore u ljetnim mjesecima. Osim toga, doprinosi normalnoj psihološkoj funkciji te je izvor vitamina C i cijelog niza vitamina B – B5, B6, B7 i B12. Vitamini B kompleksa, naime, imaju ključnu ulogu u održavanju zdravlja i funkcioniranju našeg tijela. Uz to, održavaju prirodnu ljepotu i vitalnost.

Energija i slatkoća Juicy funkcionalnih voda dobivaju se isključivo iz voća, a osim što je Juicy Vitamin Water proizvod bez dodanog šećera, u njemu nema ni konzervansa ni aditiva. Vitaminske vode iz Juicya ne sadrže ni gluten.

Juicy vitaminska voda
Juicy vitaminska voda

Juicy je, uz novi okus Optimist, lansirao i veću zapremninu svojih vitaminskih voda. Odsada ih je moguće nabaviti i u praktičnim, velikim pakiranjima od 1.5 litre što je praktično rješenje u nadolazećim ljetnim mjesecima, kad nam je potrebno dodatno osvježenje te energija nadahnuta voćem.

Neka se stoga ovaj fantastični trio obavezno nađe u vašim ljetnim torbama, bez obzira gdje se nalazite – u prirodi, na vrućem asfaltu ili na plaži.