Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postujem profesiju, ali ove se ne bi bas obogatile.
Pa od svih tih silnih profesija izabrase ovo sranje,pa posle neka neko kaze da ne zele da nas demonizuju.Izopacenih reditelja i producenata kao da su Jevreji cionisti.
Cekaj, protiv kakvog stereotipa se one konkretno bore? Jes' da su klix clanci inace nepregledni, ali ja slabo skontah ovo. Dakle, one nama hoce da kazu da ih mi ne zalimo jer su one same izabrale svoj put, tj posao, u kome uzivaju? Joj i kurve ove nedojebane feministkinje uzese pod svoje. Kurva je kurva, nema tu mnogo filozofije. Jebe se za pare (u slucaju da nije prisiljena na to) iskljucivo zbog toga sto je skontala da se vagina moze unovciti i skontala da je to brz ali ne bas i lak nacin...
da dodjes do kinte. Cemu ova predstava? Ne razumem? Sta se postize njom? Dobro, ti si kurva, hoces postovanje, hoces da te ne gledaju kao zrtvu. Dakle, jebes milione zena koje su prisiljene na ovaj ili onaj nacin da se bave prostitucijom? Bitno je da se feministkinje, po ko zna koji put, bave nerealnim problemima zene, a prave probleme zene ostavljaju nekom drugom da resavaju. Problem je sto ce mozda neko reci, jadna ona, mora da se jebe za pare, ali nije problem sto sad neki klinku sa Filipina.
tata prodaje u belo roblje za100 dolara, gde ce ceo zivot nad njom da se izivljavaju koje kakvi perverznjaci... Jebem ti zenski mozak, feministkinje, ljudska prava, politicku korektnost i sve ostalo..
Nikad nisam imao prezir i omalovazavanje prema prostitutkama - stavise, to je jos i posteno zanimanje kakvih ima. S druge strane jesam se naslusao licemjera koji pljuju po njima a makar su jednu do sad platili.
Ukoliko žena svjesno donese odluku da se bavi prostitucijom .... OK, njezin izbor...tko smo zapravo mi da osudjujemo izbore drugih.... men je samo zao zena koje su prisiljene na prostituciju...mislim da je njih ipak mnogo vise....
Upravo tako. To je realan problem sto se prostitucije tice. Ove sto su zabrale da budu kurve, zbog toga sto nece nista drugo da rade, nisu problem, nego simptom.
"Glumci i glumice su goli, a uz simulirani seks tu su i simulirana masturbacija, lažni orgazmi i korištenje seksi igračaka." Vjerovatno i lažno sjeme :-)))
@gdjica_zlica pazi na seee ;)
poslije pedera i kurave se digle da se oglasavaju nesta ..sace i one paradu,eee kud plovi ovaj brod
fuj, bolesna židovska propaganda.
Bolesno feministicko guranje realnih problema zene pod tepih. Carevi, sto se toga tice.
@xxlenaxx Feministički pokret je židovska ideja i projekat a sve u cilju razaranja tradicionalne porodične institucije.
Ne razumijem ja ove mozgove(ako ih ima uopste) nikako! Ode ovaj svijet u tri krasne!
O samo poslu prostitutki
*samom
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
freak show
Glupace. Sve ove bi sa bine poslala direktno u neki sexualni kazamat na bliskom istoku, da vide sta je pravi problem.