Promo
169

Omiljeni kolači i torte sada su na klik od vas, slastičarna Palma pokrenula dostavu

Sve naše drage kupce obavještavamo da smo pokrenuli besplatnu dostavu kako bismo Vam pružili mogućnost da i dalje uživate u dobro poznatim i omiljenim kolačima Slastičarne Palma.

U mogućnosti smo da Vam ponudimo besplatnu dostavu svih naših torti i kolača na Vaše adrese.

Budući da su nam uvijek na prvom mjestu sigurnost i bezbjednost naših gostiju kao naših uposlenika, uvjeravamo Vas da ćemo se najstrožije pridržavati mjera koje propisuju Svjetska Zdravstvena Organizacija, nadležni organi kao i sama struka, a sve sa ciljem da Vam olakšamo ove, za sve nas nimalo jednostavne dane. I u ovim izazovnim vremenima želimo Vam ostati na usluzi i prilagoditi se Vašim potrebama.

Narudžbe možete izvršiti svakodnevno od 08:00 do 22:00 sata putem broja telefona 033/714-700 ili putem Vibera 062/233-317, a možete nam pisati i putem naših profila na društvenim mrežama Facebook i Instagram. Pružili smo Vam i mogućnost izbora između nekoliko načina plaćanja: gotovinom, elektronskim bankarstvom ili karticom. Uposlenici Slastičarne Palma dolaze na Vašu adresu sa zaštitnom opremom i strogo vode računa o zdravlju. Također Vašu narudžbu možete preuzeti i na našoj adresi uz sve poduzete mjere kako bismo ostali zaštićeni i sigurni.

Slastičarna Palma ponosi se dugogodišnjom tradicijom i iskustvom te širokim izborom torti i kolača rađenih ručno i s puno ljubavi. Sve poslastice rade se po tradicionalnim receptima i receptima koje su plod inovacije vlasnika te naše kolače možete pronaći samo u Slastičarni Palma. Vaše povjerenje je ono što nam je najvažnije te se nadamo da ćete uživati i u ovoj novoj usluzi koju Vam pružamo. Čuvajte se, čuvajte svoje najbliže i ostanite kod kuće!

S ljubavlju, Vaša Slastičarna Palma.