Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebali bi donijeti zakon da zena moze imati 3 muza, jer je nedostatak zena, i problem rijesen.
nista od papira...
Odnos 1:3 je 1 zensko : 3 muskarca, sto znaci da je "odnos dječaka i djevojčica jedan prema tri" greska
"dječaka i djevojčica jedan prema tri" tj. 1dječak : 3djevojčice
@JaaN tako je ispalo u tekstu, a poenta cijelog zakona je u tome da je manje djevojcica (ste se vidi iz ostatka teksta).
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E jbm kako cu se sad ozeniti za kineskinju
@ana.holuja.2 demokratski savjet 😂😂😂
Jednostavno, postani Kinez
Ispravo jer ipak su zene te koje radjaju i produzuju postojanje jednog naroda.
Potpuno si u pravu. Bez naroda iz kojega te zene poticu nebi bilo niti tih zena a bez zena koje postaju majke niti jedan narod nema buducnosti. Nije mi jasno zasto ti udaraju minuse.
Hahaha ovo garant zene lupaju minuse, nista ne gledaju dugorocno. Njihov odgovor na ovo je da nece njima niko nista odlucivati vec ce one same za sebe. Sa njima bi svijet propao za 100 godina. I moj komentar je upravo suprotan njihovim razmisljanjima,zato minuse i lupaju.. A i briga me, ne zivim za lajkove.
nema prepisivanja na ispitima..:D nema udaje za strance...:D Kineskinje su ipak jadnije od Kineza...:D
Ako ovo nije prilika za gejeve, onda ne znam šta je.