PROMO
43

Lindex kolekcija za još ugodnije praznične trenutke

Najljepše doba godine je pred vratima, praznični duh se osjeti na svakom koraku i svi jedva čekaju zimske praznike. Lindex nudi širok izbor odjeće koja će inspirisati svakoga ko je u potrazi za savršenom kombinacijom.

Party kolekcija sadrži odjevne predmete od održivih materijala, veličine do XXL, haljine različitih silueta i mnoge druge komade koje je jednostavno kombinovati. Odjevajte se baš kako i volite.

Uz sve bliže praznike, sigurno da razmišljamo kako razveseliti najdraže osobe, ali i sebe. Party kolekcija je ispunjena sjajnim majicama sa svjetlucavim detaljima, prekrasnim crnim haljinama, bezvremenskim hlačama, suknjama i dodacima bez kojih je party look nezamisliv.

Strastven i zavodljiv donji veš uvijek je dobar izbor, a u Lindexu vas čeka ono najbolje i najslađe s romantičnim daškom praznika. Uz zavodljive grudnjake, bodyje i gaćice u tipičnim novogodišnjim bojama, Lindex se pobrinuo za udoban i ugodan spavaći program koji sadrži i komade sa trendy uzorcima.

Za vaše najmlađe ćete pronaći savršene kombinacije za još veselije otvaranje poklona i širenje smijeha. Osjećat će se udobno, bilo da se radi o pidžami ili nekom od komada u kojima će uživati u zimskim čarima, toliko udobno da ih neće htjeti skidati sa sebe. To je sasvim uredu, ipak su praznici.

Za još veće praznično raspoloženje iskoristite Lindex ponudu za članove More kluba od 20. do 22.12.2019. i uživajte u 20 posto nižim cijenama na Vaše omiljene artikle. Za one koji nisu, požurite, postanite član Lindex More kluba i iskoristite ovaj popust.

Lookbook, koji vam može poslužiti kao odličan izvor inspiracije za maštovite party kombinacije, kao i ključne komade, pogledajte u galeriji fotografija.