LINDEX ONLINE SHOP
251

Od danas možete kupovati na Lindex Online Shop-u iz sigurnosti i udobnosti svog doma

Svi kupci Lindex-a u Bosni i Hercegovini sada mogu pretraživati cjelokupan asortiman, pronaći i naručiti svoje omiljene komade uz dostavu na kućnu adresu.

Sada možete iskoristiti i 20% popusta i besplatnu dostavu za prvu online kupovinu obavljenu do 31.03.2020.

Lindex nudi kombinaciju dobrog izgleda i kvalitete za izvrsnu vrijednost, a kupcima je olakšan izbor iz velike ponude.

Predstavljen je skandinavski dizajn koji inspiriše i čini da se kupci osjećaju najbolje. Lindex slavi žene onakve kakve i jesu, a jednostavan-za-nošenje dizajn definisan je modernom ženstvenošću, jednostavnošću i svježinom. Svojim asortimanom Lindex pomaže kupcu da napuni garderober s odjećom koju zaista voli, dobro se brine o njoj i često je koristi.

U Lindex-u vjeruju da je najvažnije omogućiti djeci da budu djeca, što unose i u dizajn odjeće za djecu. Mišljenja su da uvijek svijet treba gledati razigranim, znatiželjnim i kreativnim očima. Fokus je na slobodi izražavanja na bilo koji način, kako bi bili ono što jesu, bez obzira na sve.

Sa svojim dugogodišnjim iskustvom i naslijeđem još od 1954., Lindex je stručnjak za donji veš sa dobrim poznavanjem ženskog tijela i izgleda. Asortiman donjeg veša napravljen je kako bi pomogao svakom kupcu da pronađe svoj savršen izgled. Želimo da vas podsjetimo da perete ruke, pratite dešavanja, brinete jedni o drugima i pravite sigurnu kupovinu.

Kupujte sigurno na www.lindex.ba.