Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bio sam u tom Ritzu i tu rade dvoje iz BiH , Alena iz Zenice i Igor iz Sarajeva . Tip koji je stavljao kreme je neki Malcolm . A kreme nije stavljao babama vec bas nekim mladjim curama , dobro se sjecam .
a ko je rekao da traze kandidate iz BiH podrucja...ja u oglasu nigdje nevidim da traze BiH drzavljane? zasto je ovaj oglas postavljen na ovom portalu? neko ovde ima halucinacije
od 300 miliona ljudi u americi, ritz-carlton trazi osobo za radno mjesto iz bosne ... prava budalastina
OTVORITE OCI I NAUCITE KAKO SE PREVODI...ZA BROJ NIJE POTREBANO NIKAKVO ZNANJE...TAMO LIJEPO PISE DA SE RADI OD 11 U JUTRO DO 3 POPODNE !
nisu samo babe pa naleti i kakva dobra ruskinja ili vec
WWW.POSLOVI.BA
..Cista Prevara!!...Cuj \"Please, no phone calls about this job\" Or \"Not contact job poster\"!!!... Odes I Zavrsis Kao \"Bijelo Roblje\"... Jos I Ovo da Napomenem \"Ritz Hotel-Miami\" Salje Oglas Na \"Posao.ba\", haaaaaaaaaaaaa,hah, Koje Sranje!!
znas kad ce ovaj posao dobiti neko iz bosne??? nikada mozda neki derpe da ga dobije poput onog striptizera iz kotor varosi zaboravio sam mu ime on definitivno ima sanse ukoliko je dobar sa engleskim
\"Please, no phone calls about this job! \" ofirno :)
ribat masne babe po ledjima fuj
Shuplja...bice jedno 1.345.221 prijava, a do bosne milijardu ljudi, taman ce odavdje nekog angazovat xD
sminka ocam ;)