Prenesite svoj broj
30

Novotel neodoljive pogodnosti za prepaid korisnike

novotel
novotel
Uzbudljive novosti stižu iz novotela. Ova mobilna mreža donosi nevjerovatne pogodnosti za sve one koji prenesu svoj broj i pridruže se njihovoj zajednici.

Spremite se za nezaboravno iskustvo sa 150 GB interneta i čak 6.000 minuta, prvih šest mjeseci bez naknade, ako prenesete svoj broj i postanete novotel prepaid korisnik.

novotel
novotel

To nije sve. Uz novu novotel akciju Gigamanija, vaše iskustvo korištenja interneta dostići će potpuno novi nivo. Sada dobijate nevjerovatnih 3X VIŠE GIGA u novotel paketima na dopunu mreža10 i mreža5. To znači da možete istraživati, dijeliti sadržaj i ostati povezani više nego ikada prije, bez brige o ograničenjima podatkovnog prometa.

novotel
novotel

Broj možete prenijeti besplatno i jednostavno popunjavanjem online obrasca, dolaskom na neko od novotel prodajnih mjesta ili popunjavanjem obrasca za posjetu prodajnog predstavnika.

Za više informacija o ponudama i kako se pridružiti novotelu, posjetite njihovu web stranicu www.novotel.ba, kontaktirajte ih putem e-maila [email protected] ili pozivom novotel korisničkog centra.

"Hvala što ste dio naše zajednice i što nam dajete priliku da gradimo najbolju mobilnu uslugu u BiH", poručuju iz novotela.

Slobodno pričaj!