{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Novogodišnja obećanja koja trebate ispuniti

S
3.1.2008. u 13:35
0
0
Novogodišnja obećanja koja trebate ispuniti
0
Novogodišnja obećanja koja trebate ispuniti
Bilo da se radi o prestanku pušenja, o čvrstoj odluci za novu dijetu ili namjeri da svoj život sitnim koracima počnete mijenjati nabolje, mnogi od nas u novogodišnjoj noći daju sebi, a i drugima obećanja koja se rijetko održe.
Dijete i vježba
Dosta vam je što ne možete zakopčati svoje omiljene hlače ili što vam iz butika ništa ne može, onda je krajnje vrijeme da započnete dijetu koju ćete ovoga puta i izdržati do vidnih rezultata. Međutim, dijeta ništa ne znači bez fizičke aktivnosti, zato je obećanje koje ste u novogodišnjoj noći dali sami sebi da ćete se više kretati jedno od onih koje trebate ispuniti.

Pomozite drugima
Suosjećate sa onima kojima je potrebna pomoć, ali niste se uspjeli pokrenuti i načiniti konkretan korak kako biste im pomogli? Onda su prvi dani nove godine pravi trenutak da svoje saosjećanje i materijalizujete i pokažete da ste u stanju pomoći drugima, a samim tim i sebi.

Vrijeme za voljene
Pretrpani ste poslom i uvijek imate neke neodložive obaveze, ali ste si u novogodišnjoj noći odlučili da ćete u narednih 12 mjeseci uložiti maksimalan napor kako biste što više vremena provodila sa dragim ljudima. Neka vaša nakana ne ostane samo prazno obećanje. Provodite vrijeme sa najmilijima i život će biti mnogo ispunjeniji.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: