Cold Blooded
1

Promo / Noviteti iz adidasa: Za hladnokrvne i lojalne

Prateći potrebe velikih imena kada je u pitanju "najvažnija sporedna stvar na svijetu", adidas Football vam predstavlja četiri nova modela kopački za igru na stadionu i u dvorani. U nekima od njih od danas će nastupati Dele Ali, Pol Pogba, Luis Suarez i Geret Bejl.

Osim toga, u skladu sa trendom prenošenja sportske mode na ulicu, predstavljene su i tri siluete namijenjene urbanom gradskom okruženju.

Serija Cold Blooded: Kako bi ispunio očekivanja igrača koji i u najstresnijim trenucima ostaju hladnokrvni, adidas Football predstavio je seriju Cold Blooded. Prvi među tri nova modela, Predator 18, je dostupan u bijeloj i crvenoj, NEMEZIZ 17 je kreiran u crvenoj boji, dok je treće pojačanje seriji X17. bijele boje sa crvenim znakom.

Sva tri modela namijenjena su postizanju vrhunskih rezultata i odlikuju ih tehnologije koje stabilizuju pokrete, automatski prate oblik stopala i pružaju mu svu neophodnu podršku. Osim toga, omogućena je i adekvatna potpora pete u cilju postizanja najboljih performansi. Kako bi učinak igrača koje odlikuju brzina i okretnost bio još bolji, dvostruka zaštita čuva zglobove, omogućujući nagle promjene pravca i izuzetnu eksplozivnost u kretanju fudbalera tokom utakmica.

Serija Copa: Za igrače koje iznad svega odlikuje lojalnost, adidas Football osvježio je i čuvenu seriju COPA, čija tradicija datira s kraja 70-ih godina prošlog vijeka, kada je objavljen prvi model pod imenom Mundial. Dva nova modela odlikuju izuzetna udobnost i tehnologija koja osigurava stabilnost stopala. COPA18.1. karakteristična je po inovativnom Sock Construction sistemu, koji je čini najlaganijim modelom u ovoj seriji.

Nagle promjene pravca kretanja, eksplozivnost, brzina i kontrola nad loptom obilježile su neke od „najhladnokrvnijih“ golova u istoriji fudbala, a sva četiri nova modela adidas kopački dizajnirana su upravo sa ovim predispozicijama – one stabilizuju pokrete, pružaju dvostruku zaštitu zglobova i adekvatnu potporu pete.

Nove modele adidas kopački potraži u specijalizovanoj adidas brand radnji u Sarajevu (SCC na II spratu) već od 12.2.2018. Online ponudu pogledati ovdje.