Promo
158

Novi slatki kutak u Hotelu ibis Styles Sarajevo

Već nekoliko godina je prošlo od kako je u gradu na Miljacki otvoren Hotel ibis Styles. Od samog otvaranja, pa sve do danas hotel bilježi rekordne posjete, te veliki broj organizacijskih evenata.

Vrlo često ga posjećuju lokalci i uživaju, kako u wellness sadržaju, tako i u gurmanskom i osvježavajućem dijelu hotela.

Ibis Cake Gallery je nešto potpuno novo što se razlikuje od ostalih ugostiteljskih objekata u gradu, a nalazi se u sklopu hotela Ibis Styles. Idealan spoj ugodnog ambijenta i vrhunskih delicija učinio je da za kratko vrijeme ibis Cake Gallery postane nezaobilazno odredište zabave, ugodne atmosfere i slasnih zalogaja. Zaigranost između modernog i "retro" stila unutrašnjost ibis Cake Gallery pretvorila je u oazu opuštanja gdje istinski uživate u svakom gutljaju kafe, frape i mocktails pića ili u širokoj lepezi zavodljivih slatkih delicija.

"Zadovoljstvo nam je da je ponuda našeg hotela od sada i obogaćena. Uz ponudu smještajnih kapaciteta, wellness i gastro sadržaja, sada je upotpunjena i slasticama. Istina je da smo nerijetko prvi izbor turista u gradu, međutim prateći želje i lokalnog tržista, te na tragu toga obzirom da je slatki kutak nedostajao, odlučili smo da našim gostima ponudimo više. Dominatna pozicija ibis Cake Gallery na samom centralnom dijelu hola hotela, čini je lako dostupnom te pruža mogućnost uživanja uz neki od toplih napitaka, mocktails specijaliteta, te veliki broj slastica", kazao je generalni menadžer hotela Asmir Hanifić

Pozivaju vas da dođete i uvjerite se da je ibis Cake Gallery vaš idealan slatki kutak!