Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala nebesima i milom Bogu koji mu pomaze kad je tesko.Bas mi je drago daj Boze da ga oslobode jer on :NIJE KRIV sto mu zavide.drzim mu palceve!!!1
Ne vjerujem da su optužbe lažne.....pedofil je on vjerujte meni...gad gadljivi...plastični
stvarno Indira, daj nas postedi vise... da bi pisala trebas biti pismena!
indira k.s. od-dlake ti sljegla,mater ti jebem nepismenu vise........
Jadnik,bas mi ga zao!Rasplakacu se! Sigurna sam da su ove optuzbe lazne...Jednostavno zavist ubija....
a vidi mu nosica..hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha..taj cojk nije normalan nikako..podsjeca me na zensko hehhehe vidi ga
ja->jel ti mislis na mirzu Trozica mog rodju :)))))
znam rasto i za njihov slucaj da nikad nije razjasnjen evo ja cu ti malo razjasnit ako ti to nesta znaci oni su poginuli???????? u drugoj drzavi mnogo su sami sebi pridoneli da poginu? silvana nije SILVANA hoki neki cudan tip za mene umno poremecen dok se zenio toliko puta i to tamo ga i sahranili DZEMAL BJEDIC kako mu se ono sin zove?
Cao svima a najvise za mirzu:)
indira okreni se malo na proslost nase estrade i politike.silvana armenulic i njena sestra,aljosa buha,hoki,djemal bijedic itd.nastradali nezna se kako?
nova americka propaganda tako su unistili E.PRESLIJA NIRVANU LEONA IZ BITLISA KÜNGA -KURTA MARTIN LUTERA DZON KENEDIA MERLIN MONRO SADA pokusavaju i majkla da se rijese svi ti slucajevi nisu rjeseni-KOMICH?
Njega ba treba sreljat odma, bez pitanja cccccc