Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Splićanke su bile najljepše djevojke u bivšoj Jugoslaviji (poslije njih su Banjalučanke i Mostarke). A danas su Splićanke najljepše djevojke u nezavisnoj Hrvatskoj. I to je 100% istina. Ja sam hodao s jednom Kaštelankom od 2005 do 2007 (što se računa također kao Split jer je to pregrađe) i to je bila jedna od najljepših djevojaka koje su moje oči vidjele. Taman ten od dalmatinskog sunca, brineta s onom prelijepom smeđom kestenastom bojom kose, crne krupne oči i jako bujne usne s izraženim jagodicama kada se nasmješi. Duge noge, lijepe grudi. Udala se pretprošle godine. I sada žalim za njom. Draga moja Marina
Bil' vam se sin zvao Muje da ste se uzeli? :D
Hahaha, dooobra fora. Ja imam sina sada sa svojom trenutnom suprugom. Zove se Kafadar.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Eh, lijepi Split, lijepe zene...
Pamtis ga iz izbjeglickih dana
Pozdrav kiksi iz visce :)
Splicanke su i meni najljepse zene .. bar na teritoriji bivse Yuge ... interesantno je kako gotive Sarajlije ... ja sam samo nesta srao i ubacivao ba , ovo , ono .. one se samo smiju ajde pricaj bolan nemoj stat ... ajme jes simpatican .. ja svrsavo vamo od dobrile :D volim Split !
Ma malo koje zene mogu sa Sarajkama, Banjalucankama i Beogradjankama :)
Kojim Banjalucankama kad je Bluka izmijenila u 90tim maltene vecinu svoje GRADSKE populacije, a time izgubila maltene 100% lijepih zena. Sad ti je "Blucanka" ona barem porijeklom iz Knina, Obrovca, Vrlike i ostalih HR vukojebina. Lijepe Blucanke, vecinom u Britaniji, Beneluksu, Skandinaviji i Njemackoj.
a pise li Slobodna dalmacija i portal o mostarskom suncu, sarajevskoj ferhadiji prepunoj sunca i setacima... itd 😁
Beograđanke su najljepše, ali možda to ima veze sa brojem stanovnika, pobogu ima 2 miliona. Logično je da bude barem 100.000 prelijepih žena.
Postavlja se pitanje sta su u opste Beogradjanke, one koje vuku korijene tamo od barem 50 godina unazad ili one koje su doselile tamo iz vukojebina pasaluckih?
Prema toj premisi, mozemo da idemo unazad hiljade godina. Potpuno irelevantno je. Mislim na beogradjanke koje zive tamo, studiraju ili rade, nebitno odakle su, na koncentrat ljudske populacije.
splicanke same kazu da vole voditi ljubav sa bosancima najvise
bio sam u splitu, uvalio sam kitu!
Dobro je da ti nisu uvalili kitu. I toga ima tamo :)
Mogo je vala i Hadžihasić malo po Sarajevu slikat,Bogami i kod nas danas bilo prelijepo...
fašistički grad u cro Nr 1!
AAAA GDJE JE ZADAR I PODZRAV SUNCA,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Svaki dan bile i na Husi i na Marjanu! Ja kad bi onaj Marjan poceo pricat, al nece Jaran suti
SLABO sve negdje oko 150 cm visine.
...pa ja...neko glasuje, a neko šeta noge :))
..akcenat ili ti naglasak (meni) kao i izgled imaju Beograđanke.Nisam bio doduše odavno.Ne znam dali se nešto promijenilo.
..griješiš.
Stoma@11th voli beogradjanke..http://www.nadlanu.com/upload/thumbs/images/articles/2015/04/06/mimimajmun_1428314021_670x0.jpg hahah Nasima je nesto najljepse otici u Beograd tj. Srbiju, bosanci sanjaju o Srbiji, kakve seljacine ste, sramota me je sto pripadam ovoj naciji, FUJJJ! Svi zele negdje u svijet, jedino bosanci u Srbiju ahahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Jebo Split i more,mi Bosnjaci necemo bratstvo i jedinstvo nama dosta 23%,Zavidovići i Olovo ljepši od Pariza,haha
..ti si bolestan pesimista. Nema članka koji ne može proći bez tvojih usranih komentara. Zavidovići i Olovo su sigurno najljepši za ljude koju su se rodili i žive u tim mjestima.
ljudi koji nisu makeli iz sela, da, njima je Sarajevo strašno, Zenica strašna, sve. Al bolje je da ostanu u selu , ja volim te ljude, makar ne gade gradove ko istočnjaci Sarajevo.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
..moje lijepo Šipovo i šipovljanke.
..pravi srbin.