Posebni popusti
139

Nova kolekcija namještaja Prevent Interior dostupna u prodaji

Nova kolekcija namještaja, proizvedena od strane domaće kompanije Prevent Interior, od ove sedmice dostupna je u prodaji i na bh. tržištu.

Kolekcija simboličnog naziv UGAR, koja je inspirirana prirodom i istoimenom rijekom na Vlašiću prati posljednje trendove i odražava visoke standarde u proizvodnji.

"Kao što smo i ranije najavili, nakon uspješnog nastupa na sajmu namještaja u Njemačkoj, novu kolekciju smo učinili dostupnom i za domaće tržište. Kolekcija kombinira jednostavnost i skromnost prirode sa sferama današnjih digitalnih i brzih života. Jednostavni, ručno rađeni proizvodi koji traju duže od svih trendova, nam dozvoljavaju da idemo prema prirodi i istražujemo nove načine dužeg, zdravijeg i sretnijeg života. U cilju očuvanja okoline i zdravlja korisnika, svi proizvodi iz kolekcije UGAR su izrađeni od prirodnih materijala među kojima se izdvajaju masivno drvo, furnir i prirodna završna ulja", ističe Kerim Karajko, rukovodilac Odjela dizajna Prevent Interior.

UGAR nudi sveobuhvatna rješenja za ključne segmente namještaja - dnevnu sobu, spavaće sobe i trpezarije a može se pogledati i naručiti u birou za dizajniranje enterijera Prevent Labs, ul. Titova u Sarajevu.

Tim Prevent Interiora je za prve kupce nove kolekcije osigurao pogodnosti i popust od 20% na sav asortiman, dok su posebno izdvojeni proizvodi preporučeni od strane posjetilaca sajma i kupaca u Njemačkoj na koje ostvarujete dodatni popust. Radi se o krevetu Drom, trpezarijskom stolu Giolle i klub stolu Anic. Navedena akcija traje do kraja decembra, a kompletnu kolekciju možete pogledati ovdje.

Više detalja o ponudi Prevent Interiora i novoj kolekciji možete pratiti putem zvaničnih Facebook i Instagram profila, kao i web stranici www.preventinterior.ba.