{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Nova emisija sa savjetima o uređenju enterijera

S
2.9.2009. u 18:25
0
0
Nova emisija sa savjetima o uređenju enterijera
0
Nova emisija sa savjetima o uređenju enterijera
Kako urediti trpezariju, stan, poslovni prostor? Koja su pravila uređenja enterijera, koje boje i materijale koristiti? Koja su osnovna pravila uređenja prostora i na šta sve treba obratiti pažnju prilikom opremanja stana ili poslovnog prostora? Sve su ovo pitanja na koja ćete od prvog dana mjeseca septembra moći dobiti odgovore u okviru emisije Top Meblo HOMEinfo.
Saloni namještaja Top Meblo i fabrika namještaja Standard u saradnji sa agencijom MarkIN počinju sa emitovanjem ove jedinstvene emisije posvećene uređenju Vašeg doma ili poslovnog prostora. Tako će svi gledaoci TV PinkBH od 1. septembra u terminu od 18.20h imati prilike naučiti o pravilnom planiranju prostora i uređenju enterijera, saznati koji su to aktuelni trendovi, ali i dobiti informacije o proizvodima fabrike namještaja Standard i kompletnoj ponudi salona Top Meblo u Sarajevu i Tuzli.

Emisija Top Meblo HOMEinfo svakoga radnog dana na PinkBH TV u 18.20h Vaš je vodič za korisne savjete o uređenju enterijera, ali i mjesto gdje ćete moći naći informacije o akcijskim ponudama svih vrsta namještaja.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: