Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi naši već dvije godine nisu u stanju centimetar autoputa sagraditi ali zato narod zna.
4 godine malo si se preracunao.
@ferguson ma kakvi nasi vasi i njihovi .... Oni su to davno napravili tunele do banki brodice samo zelembace prevoze
fantasticna ideja.
PRIMJER ZEMLJE KAD STRUKA I PAMET IDU ISPRED POLITIKE PA DOSTIGNU TOLIKI STANDARD DA NEZNAJU U STA VISE DA INVESTIRAJU.A NASI LOPOVI I UBLEHASI MALO MALO PA HAJMO SA KANTAMA NA IZVOR MMF-a.
Kakve kante, samo civare...
to i nama treba u Neumu da Peljesac izbusimo
Tuzla radi, Norveska se gradi
neka grade, i mi cemo aBd insallah
'Ocemo aBd, cim strancima rasprodamo i posljednje brdo.
neka grade, i mi cemo aBd insallah
Kakvih mi projekata imamo u planu Norvezani su nula 😆
@bosna11111 e jarane moj. Evo u Žepču su Norvezani otvorili firmu. Već sebi grade i zgradu. U uredima su im školovani tehničari , na poslovima školovani ljudi. Nema de mog malog ubaci dobar je on , jednostavno ne fermaju . Muljanja i zakidanja države nema , a place svaka preko 1000 maraka. Gdje smo mi od toga pihhh :)