Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
žena,majka,kraljica...
Sarajevski ponos
@_kikser_ rat iza sebe ostavi pustoš. bijedu, jad i čemer ali ostavi i umne bolesnike, valjda će se neko prepoznati!
Možeš ubiti sve u njoj pa čak i nju ali taj njen ponos nikad !
Ljudi bili gospoda, a sad većinom seljačine i krkani koji negdje nahapaju lovu i ubace se u odijela, pa misle gospoda, a iz njih seljakluk i krkanluk "zrači", pa ozračiše čitav ambijent.
Dobrinja
E,srbi sad ste ubijali i Bosance i Muslimane i Bosnjake...
Svaka cast gospodji Melihi, al bolje Sebija sheta po buticima!
Gospodju je dohakalo vise ovi 20 poslijeratnih godina nego same ratne godine (kao i sve nas)...ali je vala bila dama na slici broj 1...
Dama je i sad. Gospođa prava. :)
SERBISCHE TERORISTEN
Mr. Stoddart, to je Santiceva Emina, jok Sophia Loren.
nije ona ovakva sređena išla na posao nego na...."kanal" nju su stranci pregledali na kanalu to je tajna koju svako zna ;)
Da, svaka čast, to smo mi ponosni, pošteni i prelijepi bosanci i bosanke još samo da imamo na vlasti ljude koji bi mogli da vide ove činjenice, koji bi htjeli ali i znali da pošteno vode ovu zemlju. Na žalost mi nemamo takve ljude na vlsti nego na vlasti imamo samožive ljude, nazovi vjernike, imamo ljude koji lažu i Boga i narod. Nikada se ne može imati sve.
Dole SMRDE.
Ne ide 100% kod privatnika na pos'o.
20 godina kasnije nije još naučila hodat na štiklama
SRPSKI TERORISTI
Moda na aparatima.
Donijela je prkos i ponos.Ne glamur, kako to povrsno zakljucuju stranci.
I jedno i drugo :)