Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prelijepa priča, aferim. Čovjek je stručnjak u svom poslu, vidi se to po tome koliko pažnje daje detaljima. Previše je kod nas šupljatora i neradnika koji hoće lahku zaradu da bi mi bili bolje društvo u cjelini i
Žigo prijavi se na Forged in Fire pa da navijamo za tebe😂
Prelijpu priču ste pokvarili sa slikama loše kvalitete
Trenutno nema ljepšeg osjećaja nego biti Hrvat...
Da kad hvatska osvoji SP Rusi će odmah da vrate svoj udio u Konzumu i da se izvinu. I tako će se otvoriyi 100 miliona radnih mjesta i nijedan hrvat neće ići u inostranstvo da radi
Trenutno nema ljepšeg osjećaja nego biti Hrvat...
Jedan od rijetkih koji je prvenstveno iskren i posten u toj obrtnickoj prici pa fato vjerojatno cini i sretnim u svom poslu.Nihad je pravi primjer ko hice i ko moze da radi da moze jos i uvijek da zaradi.Ne previse al ioak dovoljno da se ne kaje.Bravo Nihade!
Ovo nije kovacka radnja,ovo je bravarska tokarska radionica i oni rade sve osim kovanja,ovakvih radionica ima na stotine,privatni biznis.
Cudo je ovaj covjek dobio prostor na kliksu... pa zar kliks nije rezervisan za crnu hroniku I za ove sto pljuju na sve I svasta??
ovo glavna vijest poturcenog kliksa? A da, mala pauza od Srebrenice, turaka, dzamijama...
@lolololol jedi vnago
Zanima me kakav je obrt sin pokrenuo?
On i babo mu, svaka im čast ... A ne k'o Bakir i babo mu ... !!!
Moram se do Goražda ispaliti da mi zub izvadi.