Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eto dobacio si i do Klixa, bice od tebe covjek jenoc
Ovaj clanak me podsjeca na onaj famozni intervju Trumpa gdje kuka kako je imao tezak pocetak kada mu je otac dao "malu pozajmicu" od 14 mil. $
Kontam, sad ću pročitati kako je skroman i kako dijeli sirotinji...al' jok: razmaženo kopile je ostalo razmaženo kopile. Neki moj utisak..
Guze ga masoni redovno u cmarcic
Evo suze mi na oci koliko je tezak zivot imao.Auto dobio sa 16 kadilaka poslije toga bmw od 75 000 dolara..Zivio u vili od samo 2 milijarde, nije mogao parkirati u kampusu pa mu babo kupio parking do.Zalosno evo placem.
Nek dodje u Bosnu gdje ako nisi babin sin nemas nista.Cim napunis 17-18 ostanes prepusten sam sebi, radis kod privatnika svaki dan po 10 sati za 450-500 km .a pod tim imas i kiriju i zenu i djecu .Fuj !
@bosnian1946 matere ti ti se ozenio sa 17?
ja s ovom idejom u BiH ne bih dobio po marke :))))
Lik je samo iskoristio bolest modernog drustva i postao to sto jest...jedan debilni snapchat vrijedi ovolike pare, onda zamislite u kakvom debilnom i bolesnom svijetu zivimo i kakve se gluposti danas cijene...dok je livada bice i ovaca 😋
Da si zdrav i źiv.materialno sve se gleda,a nedo bog bolesti..Pare papirne neljeće nit se mogu jesti..ljepi vrt u baśti.
Evane sve znam isti sam ti takav samo što sam neuspješan i nemam para
Dođi sine u Bosnu pa da vidiš kako ovdje život nije fer...
nije fer, evo ja preko stele u elektroprivredi imam 3 milje platu, a zena mi ima 5 milja kod stranaca
Zaxeban si ti....
Dobro je rekao da zivot nije fer prema obicnim ljudima,siguran sam da je kupio ili ukrao ideju o snap-u kao i mnogi prije njeg sto su radili..facebook,mcdonalds itd.
Jos mi samo recite da je zidov i sve je jasno
Gomila nebitnih informacija...
...Živjeli su u kući u Pacific Palisadesu vrijednoj dvije milijarde dolara. JESTE NEPISMENI
Inace kazu para na paru,us na fukaru...ali nije uvijek bas tako uvijek.Momak je osmislio aplikaciju i na njoj zaradio novac,znaci sve sto mu je trebalo je obican kompjuter i internet,sto skoro svi imamo,ali nemamo taj gen tj inteligenciju koji je ocigledno naslijedio,jer vidimo koliko su mu starci teski.
Svakako da mu je pomoglo da realizira ideju,ali samo kazem prvo moras imati istu,a nju mozes ili ukrasti od nekoga ili sam osmisliti,a mi mozemo samo nagadjati kako je do nje dosao.Jednu sam samo poentu htio naglasiti,a moze se tumaciti raznorazno...