Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitam se da li bi eco sistem naših močvara bio dobat za aligatore i pitone? Mislim da bi bilo interesantnije kad bi dodali neke egzotične elemente... Svako bi bio na dobitku: Turizam,filmska industrija,bosanci (manje hercegovaca :)...
fotka br.6 ''čudovište iz močvare''moj omiljeni film
Jesu presusile ideje i ovim nevladinim organizacijama, pa vidi im ideje i onih camaca... cuj mocvara hahahah
samo u hutovom blatu je registrirano 163 vrste ptica iz 39 razlicitih porodica.. al kad mi ne znamo cuvati takvo bogatstvo.
@hazbinatorrr većina hrvata koje ja poznajem kmeka po zagrebu ili zapadnoj europi.. a dobro, kad nema brige o ljudima onda je teško brinuti i o pticama, slažem se.. samo kažem da je šteta.
Slika 2: Ja jes' me nešto spucalo.
čitava bosna je močvara, nadam se da će doseliti neke plemenite ptice
@ NaTraguSlobode: :( bas me rastuzi ovaj tvoj komentar.. mozda i dosele, ko zna, ko ceka taj i doceka, ne gubi nadu :)))
@Dugme veća je tuga kada niko ne artikuliše
PRIKAŽI ODGOVORE (7)