Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sacekas ga pred skolom pa ga izmaltretiras pred svima,a onda cekas odgovor,tako pocinje proces ispravljanja,ako to ne uradis to onda uzme dosta vremena,i bolno je za dijete!
Tako se radjaju sociopate, a mozda i tezi psihicki slucajevi. Obratite paznju na vrijeme, narocito u osnovnoj skoli.
Moj malisha je na puretini I sklekovima vec od 5te godine sada mu je 9 I glavni je
Ides fino do njegove raje, opalis svima samarcinu i nece vise dirati :D
@sampt4 ja sam najjaci u Mahali.
@sampt4 ???
Ne pricajte sa djecom Otiđite u školu razbijte glavu nasilnicima i vjerujte djeluje
@TrebaOvoTrebaOno Eeee pa ne ide to tako.Trip je u tome da provalis nasilje.A o prevenciji imaju institucije.A ako ne rade institucije svoj posao odes kuci kod ,,nasilnika" pa mu tatu i mamu iznabadas adekvatno.Posto svoje dijete nisu vaspitali na nacin na koji su valjda trebali.Ja dijecu nikada ne krivim!
@TrebaOvoTrebaOno Odes u skolu i razbijes glavu desetogodisnjaku ? svaka cast.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)