Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pametnicama se ne sviđa
Cuj trka za turke?!? Pa ovo je zajebancija neka. Puca mi k za njima.
Ja ne mogu vise ove Turcizacije Sarajeva, sta je ovo zadnjih dana?!
a kad se organizuje kolektivno pusenje qrca Erdoganu? Pa onda i godisnjica istog? 'bem Aliji kosti mrtve, i onog zutog idiota i njegovu kuju sto nam je ostavio u amanet.
SDA...jer narod i nije za bolje!
Jbm ti Alija sve sto si ikad na svijetu imao!
Gledaj prodanih duša... da je bogdo spisak učesnika javan da se zna ko su ovi izdajnici...
j**o vam turska majku
Fuj
Aa kuku jada.
dno dna Bosnjaci se hebu za kebab. jos jedan dokaz kako SDA ponizava Bosnjake. sta je sa Americkom demokratijom? jesul Turci ili Ameri srokali chetnicku artiljeriju oko Sarajeva mater vam balijsku glupu
Balijska posla prodali se kurcima za ayran
Jel opet usljo sarajevski alija pobjedio , on samo trci gdje rekreativci prave trke I gdje nema konkurencije
Koliko je bosnjak glup. Hoce da mu Srebrenicu postuju, a kad on treba da se solidarise s nekim, onda su mu papci ovi koji to rade. SVAKA CAST ZA OVO.
Porediš Srebrenicu sa tamo nekim političkim prepucavanjima u Turskoj.
axaxaxaxa