Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vako i ja, krava me udarila dok se telila, sad sam glavni u okolini Tomislavgrada
A zaboravih reći da mi je staru puko neki Arap.
Pa gdje si Garaga? Ima li ti ujaka koji ti je ujedno i babo i koji ti plaća internet?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ispade covjek faca na kraju
Znam da si dobro mislio,ali mi nekako to pogersno zvuci,kad pogledam prvu sliku u clanku,ali si upravu,faca ispade na kraju heh :))
ja cu prije izgoriti od groma nego od sunca
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
gdje su sada oni sto kazu da je vazna unutrasnja ljepota osobe a spoljna ljepota da i nije tako bitna..
Vazna je, ali daleko manje od unutarnje. Fali li ti unutarnja ljepota, vanjsku mozes fino spakovati i u kantu za smece baciti..kakva ti korist samo od nje..
da,ali to bi se isto moglo reci i obrnuto..nazalost,dzaba nekom unutarnja ljepota ako izgleda kao monstrum i sa time cini nemoguce da ga neko bez osjecanja gadjenja gleda i sa njim pravi djecu.. ocigledno treba imati i jedno i drugo,bar u podnosljivim kolicinama
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je amidžić od Chuck Norrisa.
nevjerovatno da je ovaj covjek uopste ziv.
Provodiš vrijeme na internetu bez ikakvog cilja? I ja sam takođe, sve dok nisam počeo da radim ovaj posao! Od tada mi je svaki minut proveden na internetu postao izvor zarade! Uvjeri se i ti! http://ow.ly/zJ7IR
jesi glup..pa glavni cilj je: provoditi vrijeme na internetu.. ne zanima nas taj posao.. imamo roditelje koji nam placaju internet, nama dosta. hajd sad, cao.
Ja reklamiram posao od koga zaradjujem, a ti dajes komentare na nesto sto je za tebe glupo i besmisleno! Ko ispadne glup?
Na prvoj slici izgleda isto ko da se zaletio direktusom u kamion, pri brzini od jedno 180 - 200 km/h.
Jel ovo zlaja na prvoj slici? Ili je radon kad su ga nogirali!!!!
E brata,ajd nek je sada na bolje,da dozivis jos sto godina pasa !
e tugo moja,,,,bolje da se bavi prevencijom i da se ogranici oruzje u americi jer ga ima vaki debil..bolje sprijet nego ljecit eh to nije kad niti kanta nego to je okean :)
gods will