Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..ima lijek, zove se LIJEP ODGOJ..... ;-)
Zna se kako će se ovo iskoristiti. Podijeliće se narodu i onda povećati poreze...
Naucnici hoce jos malo vaseg casha...💵💷💶
za početak krenuti od vrha ..... pošto politička vrhuška u zemlji sigurno ne pije vodu iz slavine , ubaciti im ih u hranu ili u one oaze , jane ili šta već piju kad im se usta osuše od mlaćenja prazne slame i presipanja iz šupljeg u prazno , u piće poreznim inspektorima kad zalivaju janjetinu kojom su ih podmitili , pa naniže ..... rezultat ne može izostati :)
hahaha namazani su oni, kad bi skontali da im fali i jedna jedina marka, odmah bi zaposlili kusace, pa po njihovim reakcijama, hranu konzumirali. ;-)
Ima i ta mjesta, banda je to velika hahaha... Odmah bi skontali promjenu i svaki od njih bi odmah pomislio sam nešto smekšao, šta se sa mnom događa hahaha :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Samo kazu da je jedna od nuspojava ovoga lijeka neuravnotezenost stomaka i otezana probava. Svijet ce mozda da bude pravedniji, al' ce biti i vise seronja.
Znači ovo je legalno drogiranje hemijom?
Sto bi to bilo dobro kad vi nasim pooliticarima uvalili te tablete da popiju
ovo neka komunistička pilula , ne treba ljudima pilula.
Boba mi fali da budem pravedan.. :))
Znači uskoro u apoteku po pilule za pravedniji svijet?? Omg kako to glupo zvuči :(
Svašta, ne znam što bi to svi ljudi morali težiti ka što većoj socijalnosti. Ovo je samo pravljenje idiotskijeg i ujednačenijeg svijeta i ubijanje individualnosti.
Ovo mora da su ovi nasi "naucnici" s foruma. :-)
My precious, hihihihi
koja je ovo glupost braco moja mila
pilula je osudila napad na klix!