Popusti od 50 do 90%
0

Nakon Sarajeva, eKupon konačno stigao i u Mostar

Sponzorirani članak
Konačno je i u Mostar stigao eKupon.ba, portal za grupnu kupovinu koji svojim korisnicima nudi nevjerovatne popuste od 50 do 90% na proizvode i usluge, a partnerima veliku promociju, nove klijente, zaradu bez dodatnih troškova i garantovan novac.

Prva ponuda za područje Mostara je puštena u ponoć, a riječ je o ponudi sa 52% popusta na ručak ili večeru za dvije osobe u Urban grillu. Urban grill Vam otvara vrata svoje kuhinje i samo putem eKupona nudi ručak ili večeru za dvije osobe za 12 KM umjesto 25 KM. Prepustite se mirisu dobre hrane i pogledu na Stari most.

Podsjećamo, eKupon.ba je web servis koji se temelji na dnevnim ponudama određenih usluga ili proizvoda na nivou jednog grada. Tako, naprimjer, na eKuponu se mogu promovisati posebne ponude za restorane, kafiće, fitness i spa centre, stomatološke ordinacije, kozmetičke i frizerske salone, razne kurseve, ulaznice za kina, pozorišta, koncerte ili utakmice i još mnogo toga.

Kupovinu na eKuponu je moguće obaviti na dva načina – plaćanjem karticom putem PikPay sigurnosnog sistema za online plaćanja, kao i dopunjavanjem eKredita putem uplatnica. Kako bi ponuda uspjela, mora se okupiti dovoljno zainteresiranih korisnika. Tek kad se dostigne minimalni broj kupaca i ponuda se završi, na Vašu e-mail adresu će biti poslan Vaš elektronski kupon (eKupon) sa jedinstvenim kodom koji ćete moći koristiti za plaćanje. Rok iskoristivosti kupona je obično 30 dana, osim ako nije drugačije naznačeno.

Portali za grupnu online kupovinu su u posljednje vrijeme apsolutni hit u svijetu i regiji, a to se pokazalo i kod nas. eKupon.ba je pokrenut prije 3 mjeseca i do sada je kupljeno preko 9.000 kupona, a građanima BiH je ušteđeno preko 201.000 KM.

Nakon Sarajeva i Mostara, najavljeno je širenje i na druge veće bh. gradove.