Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj ti top komentara na ovako lijepu i normalnu vijest... seljakluk
Normalno, kad je kod nas u Bosni konj samo za pluga, samara, zaprežnih kola, za udarit, za u kobasicu itd. 'ajd sad ti objasni đutanima da je to plemenita životinja i da ima druge svrhe u svom postojanju.
Očito je da mnogi nalaze smisao života u blatu i vlastitoj bljuvotini kad pišu tako bijedne komentare.
Slike su katastrofalno lose
zasto klix na ovakvom clanki ostavlja upaljene komentare?
Osedlaj me jaran'ce evo ržem i kopitom kopam 🤪
Dobro jašu nema šta...
Kad se udaju jos jednog ce imati.
Očigledno je da nisu prihvatile da budu Hrvatice pošto-pošto inače bi danas bile hrvatske šampionke, kao i mnogi koji su otišli iz BiH. I onda kažu, otjerani s ovih prostora.
pišeš gluposti, one jesu Hrvatice a žive u Hercegovini.
Predivna vijest! Pored silnih baking, dodika, putina, erdogana, majkickih, kradja, prevara, malina, i ostalih pripadnika cirkusa koji se zove drzava Bosna, ova prica je bas unijela tracak nade sa tog istog geografskog podrucja, bez obzira na sva pripadanja
svako drugi komentar seksisticki
Seeestro Melani, siine Dženifeeer, osedlaj mi Kookosa
EVROPSKI GRADOVI 2021 : PROTESTI PROTIV LOCKDOWNA U SVIM GRADOVIMA......SARAJEVO 2021 ZATVORITE NAS U KUCNI PRITVOR KMEEEEE..I NEKO KAZE EVROPSKI GRAD NE NIJE
Svaka cast za jahacice
Pa mogli su 2 šiša nargila barove otvorit
Uzp