Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahahaha najteža egipćanka na svijetu hahahahahahahaha bravo za najpametnijeg novinara bosanca na svijetu hahahahahaha baš si me nasmijao
Ja neznam jel itko gleda TLC pa da vidi da ova od 293 ne moze nikako bit najteza
...ima onaj Meksikanac težak preko 300 kg, Manuel Uribe
Dok me nose na tabutu, Osjecite mi pola bataka
Jbo vam svibanj majku!
Ubila je žgaravica...
Veca od Keopsove piramide:))
Sta je zderala
Fakat ste nepismeni :))))
U srpnju?
Ja glupa naslova! Valjda najteža na svijetu?
Cura i po.
Jadna zena, neka joj je lahka zemlja. A Klix, najteza Egipcanka na svijetu? Sta to znaci? Pa je li najteza zena na svijetu ili u Egiptu?
@Dr.Baltazar Ma kontam ja sta oni pisu, ali sta cemo sada objavljivati za svaku zemlju kada najdeblji umre? Ono na stos, neki dan umrla najstarija Andoranka na svijetu.