Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kralju vidi ti da ne dolazis, ili ako dodes ne upustaj se u razgovore sa nama, sjebaces se.
@oko_paša84 ahahahahahahahahahah
Ako zelis nastaviti sa motivacionim govorima po svijetu,ne dolazi u BiH
Dobar je Nick, za one koji kazu prodaje maglu, pa sta drugo ovaj covjek moze da radi osim da prica, ali kad prica radi to bolje od bilo koga, preporuka da ga pogledate na YT
Dovodi ga američka organizacija svaki student koja je ogranak CIA-e i koja prevodi raju na kršćanstvo. Nick je poznati Protestant kršćanin.
Najbolji motivator je Rambo Amedeus. On nas je definisao tačno u fening.
i ja se bojim da će mu propasti karijera u Bosni.
Kad se ubije nakon povratka iz
On ce pokusati da razgovara sa nama, dok mi ga ne previntamo na zvijezde granda.
Najpoznatiji? Niko nikad čuo. I baš kod nas dolazi?! Ma hajte molim vas
Covek nema ruke i noge i pomirio se sa tim rano i napravio je biznis od ovoga. Sve sredjeno, ima para, ima sve. A sta oni da rade koji su zdravi a nemaju para? Jeste da zvuci grubo, ali hendikepirani ljudi uvek imaju pomoc a onima sto nista ne fali nemaju i sami neka se bore u zivotu. Danas bolje prodjes kao invalid nego zdrav covek koji gubi psihu iz dana u dan..
hocel´i on vodu prodavati ?
Život je borba, 24/7!
Talomid se nikad nije prestao proizvoditi. Samo se prestao prodavati bez recepta nakon katastrofe s kraja pedesetih pa do kraja [ezdesetih kad je bilo najgore. Za ameliu i focomeliu vele da hoće i od Talomida. Svejedno što je krajem šezdesetih već bio potreban recept, propisivao se za svašta, čak i za artritis. Ne više, ali je Talomid mnoge unesrećio.
kontam ovaj će izjaviti nešto pametno a njemu prva bog mi je dao, nakon ove rečenice sva njegova šuplja priča pada u vodu
Motivacijski govornik?!?!? Da se upisas
Poštovanje za borbu, uspjeh i životni stav, ali probaj to isto u Bosni i vidjećeš da ne ide ni ostalima.
Hocel nam i pojasnit pantomimom