Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svako ko bi se u Air Bosni vozio od New Yorka do Sarajeva stavlja glavu u torbu.
Upravu si jaro! Nasi kreteni nenaprave liniju New York-Sarajevo nego imaju letove iz Minhena, Frankfurta itd itd Svi znamo da ljudi iz Evrope dolaze u Bosnu sa autima i autobusima, niko ne putuje sa avionima. PS Znam da ce te pomisliti da je nemoguce za veci avion da sleti na Sarajevski aerodrom - nije jer tokom Olimpijskih igara su slijetali Boing 747 iz Toronta i to napunjeni do zadnjeg sjedista! Prema tome zalazem da se ukine Air Bosna jer neznaju da rade biznis i samo ih mora drzava da odrzava. Kad god sam trazio kartu da letim sa Air Bosnom nisam mogao da nadjem - kazu mi popunjeno!? A citam u novinama nisu prodavali karte vec ih dzabe dijelili svojim prijateljima!?
pa iz usa do bosne treba 2 dana preko amsterdama ,budimpeste,zagreba do sarajeva na bosanskoj diaspori svi zaradzuju osim bosne sta je sa air bosnom?
Pa bas fino,... hajd' samo nek' paze da im ne uschaknu noge na njihovom 18 h letu do NYC...
"dok drugi guze, ti se muzaferu kupaj"
Bas sam mislio otici u Singapur i provozati se do New Yorka