Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"...poznavaoci piva, otvoreni, prijateljski nastrojeni, vole komunikaciju, te su spremni da podijele sa drugima svoju ljubav prema pivu. Kandidati moraju imati više od 21 godine"...majke mi, ispunjavam sve uslove...Ako ne prime nekoga iz Jovanove kafane-glavu nek' mi sijeku!
je li još u životu ta kafana? Nisam odavno navraćao na portal
održavamo je nekako, kako su nam 'uredili' klix, pola raje izgubilo put do Jovana, to je pravo tužno, ali Jovan vazda poziva na piČe, pa bujrum :)))
Posao iz snova
...
Ja imam komsiju koji moze popiti kisu Boziju, ima pun spajz nektara ali prazni postto ih je popijo, a nema dana da nepopije barem tri cetri kartona, toje posao za moga komsu.
alkohol je protiv islama!
Zar se nisi danas raznio bombom u Briselu...sve što govore kao i ti treba zaklati!
osim ako nisi sarkastičan i podjebavaš smrdljive bradonje, onda oprosti!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
primi te me glumit cu pjenu ako treba
dajte nam aplikaciju !!!
To se zove posao :-)
Fransizni pub World of Beer ne snosi troskove lijecenja jetre i bubrega
Fina i kreativna posla.....))))))) Odoh traziti od diša da me pošalje u Mexico....:))))))))
@TheOstruga hahahahaah...moze :)))))))) imamo sve predispozicije za ovaj posao....))))))) osim godina naravno....))))))))) al isfoliramo ih.....)))))))
@kiki mozemol argete i paradajza ponijeti?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)