Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ljudi uzivaju... daleko od " svijeta ", problema i svega sto uzrokuje stres . svaka im cast .
Neznam jel Zenica bila u razmatranju. Jer poredak bi bio pooootpuno drugačiji.
DonAdo, a zamisli tek da su uzeli u razmatranje bOnoviće
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ova istrazivanja su garant nas preskocila ili je kod nas blagostanje a ja zivim u zabludama pa nismo na dnu te ljestvice
Mađarska i Slovačka - države za koje se uopšte ne zna. Ne petljaju se nigdje,nema nikakvi katastrofa,nereda, u EU su ,al et neće pa neće.
Ova istrazivanja su od strane Satanista koji NABIJAJU KOMPLEKSE ljudima po citavom svijetu. Kakva ba Australija,puna zmija i insekata,ljetne vrucine i pozari.Najopasnije meduze na svijetu.Skupe cijene. Kakva Minesota gdje snijeg napada po 3-4 metra a rekordna hladnoca. Ove liste su ciste gluposti.
Eto vidite da bosna nije ni blizu najtezih drzava za zivjeti znaci da dosadasnja vlada itekako brine za zivot gra?ana nase bosne :-)
uh bio sam u poljskoj, vjeruj mi bolje je zivjet na bjlasnici u lukomiru nego u poljskoj
a gdje smo mi?
Ne bi ti se svidio odgovor..
Staracki dom.
Nista mi vise ne reci, osim jel mi blize da idem preko Istoka ili Zapada?
Svakog mjeseca drugi grad najbolji za zivot. Melburn, Bec, Vankuver...
hehe pa nisam ni ja mutava...samo mi se neda uglaviti na socijalu :)))
Bravo bravo...
a fkt ti obitavas u zemlji kengura?
Ma najbolje je za naše parlamentarce, ministre, predsjednike, premijere i ostale sedimente u državi. Ne radiš mnogo, nemaš haman nikakve odgovornosti, a plata redovna i ogromna.
vozdra jarane