Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dok nisam rijesio ove testove, nisam poznavao sebe !
daj rezultate da te i mi upoznamo :)
bolje da me ne znas ! nisam zgodan ali sam nezgodan ! :D
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
...vala, iskreno, malo lijevo, malo desno...
taman tako ni tamo ni 'vamo
ne muljaj, ja 9:6 prevedi sad to svoje u cifre :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sjedi Mujo u kafani i pije pivo, kad naleti Haso i krene prema njegovom stolu. Zastane Haso, pogleda začuđeno Muju i upita: - Jarane, šta bi, o'klen ti tol'ka masnica na oku? Mujo odmahne rukom: - Ma goni ga, jarane, potuk'o sam se ... Haso znatiželjno privuče stolac: - A što si se tuk'o? Mujo slegne ramenima: - A zbog cure, jarane .... Haso se nasmije pa upita: - Pa dobro, s kim si se to potuk'o zbog cure? Mujo uzdahne: - Pa sa svojom Fatom ....
Tačno, samo dvije vrste....dobri i loši........
http://www.leaguememe.com/images/LH2ANXwxr9Czh5VK8WuOYboGk7IFZn1Stlv6jQTP.png
Ja gluposti, Tito dragi. Koji si tip: crno ili bijelo? svijetlo ili mrak? racku ili ckapi? android ili iOS? guziti ili biti guzen?
I sta sad? Jedem rukama, jedem escajgom, volim i majonezu i kecap, kolu ne pijem nikako, picu jedem kako mi prahne...Mislim wtf?
Ooo, drug Ostrugani :D. E'o gledam ove slike i pokusavam se svrstat, al yok, Tito, Naser, Nehru i ja :D. O'kle tebe, nema te ko regresa?
Ufff, pa đe mi ćeteniju spomenu, sretan bio daBogda, udari mi voda na usta a nisam Amra Silajdžić :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Na svjetu postoji tri vrste ljudi. Oni koji znaju matematiku i oni koji ne znaju.
1.lijevo 2.lijevo 3.desno 4. ne jedem i sve ostalo lijevo....
Malo lijevo, malo desno, vise lijevo nego desno. 10/5
Ne pijem ni kafu ni caj. Nekad sam pio colu pa onda dosta dugo vremena pepsi sad opet colu i to zero
A zasto
Mozes govoriti samo u svoje ime. Ja sam dao primer da nije bas ili ili , jer moze biti i oboje i nista . Al to je malo visa matematika za tebe
Pretežno sam lijevo. A ove što ostavljaju ono od pizze sa strane nikad neću shvatiti.
Sa strane ako je frisko pojescu, Ali ako je ko beton zaobicu. Jer nisam narucio beton Sa strane ;)
sta je ovo danas, klix "zadaje" s kvizovima, pljuc, ajmo i ovaj rijesiti: 1.lijevo 2.lijevo 3.levo 4.ljevlje 5.desno 6.ako bas moram, onda lijevo 7.ako bas ne moram, onda desno 8.ako bas moram, onda lijevo 9.desno 10.lijevo 11.desno 12.desno 13.hmmmm, ipak desno 14.ako bas moram, lijevo 15.pu, nema votke, ipak lijevo i opet uskracen za rjesenja :) commie imal tebe na ovom kvizu?
A sta ako volim i ka(h)vu i caj? I kecap i majonezu? Ako jedem i escajgom i rukama? Ako pizzu jedem kako mi se cefne, kao i hamburger, kolu/pepsi? To znaci da nemam licnost? Hvala vam, sad se idem ubiti.
@Erdogan, moramo se zahvaliti Kliksovcima, sto nas spojise. Samo.. Kako jedes pomfrit? To mi je vrlo bitno u zivotu, i govori o nasem (buducem) zajednickom zivotu.
na pola slika sam na obje strane, znaci izrod :/