Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozda ce biti najsrecniji ako gledamo onih par stotina hiljada arapa,bio sam neki dan i jedino sto mozes da vidis to su oni jadni indijci,filipinci ,pakistanci koji kolko su mrsavi i neuhranjeni vise lice na mumije robovlasnicko drusto u 21 vijeku
Teško pored Vareša
Njima bi donijelo sreću da dođu nama, kehnu grdne pare i izgrade BiH da bude ko picino oko. Ovdje potok, ondje cvijet, tamo šuma, ovdje hlad, gore autoput, dole metro, ovamo hoteli, avioni, aerodromi, brze željeznice, parkovi prirode, međedi i klokani, papagaji da lete slobodno preko Visokog, Neretva da miriše na vaniliju i behar, da nam političare pohapse i istresu u pustinju da pomru, pa da vidiš života, otac te je3o.
ne može.
Mogu postati najsrećniji grad jedino ako se sreća može kupiti ...good luck with that :)
ne može to nema veze sa srećom!
da nisu moderni robivlasnici koji iskoristavaju siromastvo i da ne zlostavljaju zivotinje (koze) mozda jednog dana
ono što je stvoreno na silu sreće neće imati nikad.. mise ako imaju pare da je to sreća..jes ali u qurcu
Sirotinji je svugdje isto
DUBAI IMAJU SVE STO OSTALI SVIJET ZAJEDNO, onaj ko nije boravio i ne zna nista o ovome megagradu bilo bi pozeljno da sveze usta i ne sramoti se.
e jes tako je papak si klasićan.. bio vidio ..grad bez duše..nešto kao kinesko preseravnje..kopiranje i sl..
@tigarbengalski25 Jado mogu te kupiti kao kljusinu na pijaci.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
... sreća je reče on harmonija uma i duše, Sve nespretne duše ko nesretne su znane