Promo
12

Mom's Day u Sarajevu: Edukativno-zabavni događaj za sadašnje i buduće mame

Mom's Day, jedinstveni edukativno-zabavni događaj u okviru Omladinskog filmskog festivala će se održati u Sarajevu, na Žutoj tabiji, u subotu, 29. jula 2017. godine, sa početkom u 10.00 sati.

U organizaciji Bio Save, vodeće banke matičnih ćelija u regionu, ovaj događaj je organiziran specijalno za buduće mame, ali i sve one koji se žele bolje informirati o bitnim stvarima za veliki događaj u svakom životu – roditeljstvo, s posebnim naglaskom na majčinstvo.

Mom’s Day se sastoji od niza praktičnih i interaktivnih radionica, koju će voditi kvalificirani stručnjaci, koji će pružiti odgovore na teme koje su jako bitne i o kojima mislimo da znamo sve, ali o kojima još uvijek možemo puno naučiti.

"Planirane praktične radionice za buduće mlade roditelje, koji su zainteresirani za zdrav život i osiguranje što boljih životnih uvjeta i prilika za svoju djecu, zamišljene su kao mjesto na kojem će svi zainteresirani pronaći profesionalne, tačne i praktične informacije o najzahtjevnijem segmentu života: kako biti što bolji roditelj," kaže Vanja Mihajlović, manager za razvoj Bio Savea u BiH.

Pozivamo sve roditelje, i one koji to tek planiraju biti, ali i sve koji žele kvalitetniji život za svoju porodicu, da nam se pridruže u subotu, 29. jula, od 10.00 sati, na Žutoj Tabiji. U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika, manifestacija se premješta, u istom terminu, u Dom Armije, Ulica Zelenih beretki 22.

Za više informacija, molimo nazovite: +387 33 263 505