lifestyle
36

Modni raj: Na prodaju penthouse u kojem je ormar pun skupocjene odjeće

Klix.ba
Novoizgrađeni luksuzni penthouse u Londonu košta vrtoglavih šest miliona funti, a u njemu će sretni kupac imati i ormar s odjećom u vrijednosti 14.000 funti.

U gardaroberu se može naći i večernja haljina od 815 funti s potpisom Stelle McCartney, odijelo Thoma Sweeneyja koje košta 1.500 funti, ali i komadi odjeće High Street brandova, uključujući LK Bennett i Reiss.

Luksuzni penthouse je na prodaju s kompletnim sadržajem i opremom, uključujući opremljenu kuhinju i namještenu spavaću sobu, s nevjerovatnim pogledom.

Ostali dodaci uključuju Jo Malone svijeće i Paul Smith ručnike, luksuzni posteljinu i najfinija vina.

"U kuhinji ćete pronaći vina Burgundy i Claret", rekao je David Campbell, marketing menadžer Telford Homes, kompanije koja je dizajnirala i izgradila ovaj modni raj.

S obzirom na to da se vodilo računa o svakom detalju ugrađen je Crestron sistem kojim se upravlja roletnama, rasvjetom i audio i vizuelnim uređajima putem Ipada na svakom spratu.

Poseban je pogled od 360 stepeni na London i rijeku Temzu. Ali, naravno, najbolji pogled je na talijansku dizajnersku gardarobu. Sigurno je da će kupac uživati u svom luksuzu koji nudi londonski penthouse. Pogledajte fotografije.