Tri miliona dolara zarade
0
Ženski parfem Justina Biebera pravi hit
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ekskluzivno : Ko kupi parferm, yebe ga Justin.
Pa dajte molim vas pogledajte ovo nije humano sta ovom djetetu rade....Pa necu njegov parfem sta on zna sta valja za zene ionako ce to kupiti one jadne njegove zaludene obozavateljice....:O
janjedior meni najbolji
Gonzo, ja tebe volim! Hahaha :)
mah, samo čekam .. samo sto nije, čudi me da već nije \"posebni sastojci ruža/zova/maslačak\" Gonzo
ko je ova p i c k i c a ? Pa ima li vise pravog muskarca na ovom svijetu? Sve se p r o p e d e r i s a l o
@Gonzo, Hahahahahahahahahahaha! kako me samo nasmija! Pa gdje ti no pade na pamet? A ovaj Justin je katastrofa! Ja sam isto godište, i cure u mom razredu se pale na njega, (prije su bile zvijezde Granda, napreduju) ali meni je pravi pizdek, ne bih ga slušala da mi plate!
Ma ja djeca u tim godinama i vole miris p.i.c.k.e aka Justin Bieber
New fragnance \"Rizo Rose\" hahahahah