Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bih im vala platio da se ne smiju... fuj :S
nista kod njih nije normalno.. ni na p o r n i c e im ne mozes d r k a t i
A vidis da nisu normalne. Svako pametan zeli lijepe;zdrave,RAVNE zube a ove ko kon.ji.
Neki jedva cekaju da se "kutarisu" iskrivljenih zuba, a one hoce iskrivljene. Boze sacuvaj.
Pa nek dodju kod mene, ja cu im iskriviti zube besplatno. S tim sto bi se malo zadrzale na koljenima.
http://www.worldsex.com/videos/erotic-and-loud-japanese-girlfriend--20283.html
nerviral i vas kad neko ostavi ono prazno u komentaru pa morate ici skroz dole a nigdje niceg. jos ako sa telefona citam komentare izlize mi se screen. ako ti upravo citas sa telefona bas mi te zao... jel ti se izlizo screen? izdrzi jos malo mozes ti to ;) jos malo pa si svrsio nadam se da se ne ljutis na mene pokusavam bit smijesan ako mislis da sam smijesan klikni palac-gore ev jos malo gagaga
Super komentari... Rasisti i seljačine moje, višak ste ovdje!
Bolje bi im bilo da placaju za ispravak ociju..
hahhahahahahah e svasta,uh cijeli svijet je poludio
Prokleti kjafiri , obozavaoci Iblisa...
Amerikanci bacili jednu atomsku previse. Jos ova Fukushima, ali kad malo bolje razmislim nisu oni nikada ni bili normalni. Nesta kao nase komsije preko Drine, mada ne toliko primitivni.
AIIIIIIIII... DRAKULA...
Da znate koje su -j.e.b.a.c.i.c.e- ove Japankice cvile kad se handre a --p.i.c.e- ne shisaju cupave dole ,pustile runo...!
au jako se osjecam upaljeno,vavavav koji zubici krasnotici WOW lol,cc,ocm,bgm,nezz st da kzm ktb pa sta fali krivim zubima hajvaniii
Jaoo za sta oni davaju pare boze mili,dođite kod mene ja cu vam izbiti zube ako ne fulim naravno.
Sve naopako !!!