Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dok se žene briju nacelavo muškarci se oblače u tajice i koriste šminku , sve naobrat
@NilonMusk Bolesno drustvo...
Nekom sve stoji. Lijepim zenama narocito. Za zdravlje kose koje ima dobro jest. Koje nema ostaje mu trajni imidz.
@BHSTVARNOST20 nisu naveli glavni razlog. Pukla malo.
Ovo "rade" psihicki poremecene zene. Znam mnogo "takvih". Cim pocne kosa da raste"polude" i brzo na sisanje.
Samo je važno da su dole izbrisane i čiste
Sve sami bijes I objes ljudi posebno"zene" nezaju kuda udaraju sa sobom, kreni samo od razni guzni,sisni inpalntata, pa sada krenule da se briju, alaj sejtan radi svoje….
Imamo dakle obrijanu u redakciji. Zovimo je O'Breana. Mora se reći da to ženama bolje stoji nego one kratke lezbijske frizure. Ako si već peksin žensko, onda bar tako. Samo i macu onda treba obrijati. Taj kontrast bi bio neukusan. @O'Breana, call me ;) ;)
@O'Breana Navođenje ovih razloga je u najmanju ruku smiješno ;) U redu je ba, ja stvarno volim ćelave žene ako su ljepuškaste. Call me ;)
Biti ćelav za žene ima dvije prednosti. Prva-opereš kosu za minutu, druga-nemoraš se češljati, treća-uštediš na safunu, a kažu i da korijen ojača, četvrta.
To je u 100% slučajeva znak mentalne nestabilnosti koliko god mediji plasirali feminističku mentalnu gimnastiku tetošenja glupih ženskih postupaka. Unakažavanje ženstvenosti na takav način normalnim ženama nije ni na kraj pameti.
Sedam komada u jednoj minuti, friško obrijana S.H.P. u uobičajenoj akciji gušenja slobode mišljenja.
briju one i još dosta toga
sve vise hoce da su ko muskarci, sta je rec, gdje je umrla ta zenstvenost