Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CURE JAVITE MI SE ZA SEDAM GODINA TAD CU BITI KO BOMBON
Je li tako mislis i o mami svojoj? ;)
Ma,ko ce biti zgodan i lijep vidi mu se na cehri cim ispadne iz pelena.A,kakvo je danasnje stanje sa ovim ,,curama'' one ce od ove silne sminke i pudera koje nanose od 12-te godine vec u tridesetim izgledati dosta starije.Jadi moji zestoki...
www.beemed.ba
Glasovao sam za g-dina Sulejmana Tihica jer: voli zene ne pije alkohol posten je proveo je rat u BIH povratnik je na svoje (Bos. Brod) nije ratni profiter pragmatik je nije ulizica zapadu raskrinkao je Keljmendija i potakao istragu i reviziju privatizacije ne voli komunjare Nisam glasao za Lagumdjiju: zato sto je slucajni prolaznik zato sto je amerima siporucio Alzirce rasprodao mnogo toga ulizuje se Dodiku nema program ekonomskoga rasta diktator je u stranci sve bi dao za fotelju voli muskarce ...g-din Tihić tehnički nokautira u prvoj rundi famoznu šestorku - koja usput budi rečeno radi na raspadu BiH... smireno, argumentovano i narodu jasnim jezikom bez problema demantuje i demaskira sve laži o SDA, raskrinkava trenutne politike raspada šestorke i još mnogo toga... youtu.be/QnNZgkV7yKM ...demanti povezanosti g-dina Tihića sa Fikretom Abdićem... youtu.be/dBDehA8TcZo?t=1h31m 30s - padaju neistine o g-dinu Tihiću kao kula od karata...
Predlazem da commi bude novi gradonacelnik!
.....commii pa ti se prepires sam sa sobom,,, prosto si sebi napravi .....komplex hehhehehe
Ja već odavno samo čitam i ni zuc :), ali moram kazat' nešto u korist commija, halal ovih par sekundi tipkanja :). Jedan jedini argument koji imaju ovi pametnjakovići taj je da commi ispravlja grbu na portalu, i to je kao zlo zala, šta učinje crni sine, crnji ne možeš biti? Oni kao samo brzinski u letu pročitaju novosti i eto toliko su uposleni jadna im majka da ne prođe ni jedan dan, a da ne izgube bar 2 sata kritikujući commija i njegov život, umjesto članka. Pa aaraaaaaaneeeeeee ako si takav lafac šta ti smeta virtuelni blento što bleji u ekran od 0 do 24, mislimwtf? Commi je intelektualni tata mata za 98% konzumenata ovog portala, ćus!
Ruku na srce ali COMMI nikada nikog ne vrijeda.Meni ne smeta ,komentari su mu ponekad dosadni,a ponekad i nisu.Sve u svemu njegova stvar je sto vrijeme provodi ovdje,pa ako je i zbog paznje nema veze.COMMI nije losa osoba ,ja nikad nisam procitala neki njegov ruzan komentar.
@jebim ...dobro, merhametlijo moj :)...get a life...ima života i mimo commija :) @crnac ...znači, zbog tebe nema vode iza ponoći...navodnjavaš :)
Zene su uvijek lijepe!!!!!!!
Commi, ako si penzionisani veteran, sta onda radis ovdje sa balavcima? Ovo je jedino mjesto gdje se osjecas superiornim? Covjek moze samo da te zali.
joj commi jesi ti pacenik. Suva qrca, zicas ovdje za malo paznje..naravno, ja sam plaho ljubomoran na tvoje kvalitete, komentare i uspjehe.
@jebim ...kad je commi "klipačario" po stelexu i pristojnijim sarajevskim restoranima (ono iza 12m, kad se vrata zaključaju) ti si bio u benkicama :)...ne možeš "penzionisanom" veteranu pričati o tome :)
Commi, get a life! Vjeruj mi, ima mnogo boljih stvari od sjedenja za kompjuterom dan i noc. Evo, ja iddem sada u "SAN" na "klipachu" sa rajom. Mozes nam se pridruziti. Kad "unijes", zovni me po imenu (upotrijebi vokativ) i sve ce biti u redu.
e sto tjese starke, sta vam je ba, najjace su kad tek postanu punoljetne, i tamo do 25-te...to im je vijek trajanja.
Zene koje drze do sebe uvijek dobro izgledaju, to su dame. A zene koje ne vode racuna o sebi, one se oslanjaju na prirodnu ljepotu u mladosti, i kriju se iza obaveza, djece, ovoga ili onoga, kasnije. Stabilni, pametni i karakterni muskarci meni licno najprivlacniji, ali su nazalost kao takvi, vrlo rijetki.