Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pretvoris se u monstruma,zato sto i trebas biti monstrum i imati ledja za dvoje sa takvim muzevima.
udas se sa 20 i trebas bar 10 godina trpiti da ti se muz smiri i prestane zivjeti momackim zivotom, podignes djecu sama, o svemu vodis brigu da bi malo odahnula kad on sa 35 odluci da vidi ko mu se to mota po kuci (zena i djeca). ne prodje malo eto ga u 45 i opet ganja curice i umislja da je momcic.
najbolje cekat da djevojka napuni 30,pa ako je jos uvijek dobra zenis je,ako nije ostavis je,kad ozenis neku od 20 ljeta nikad neznas u kakvog monstruma to moze izrast za 10 godina jah
Kakvu znam trebu,28 godina,kud nisam stariji :S avion Nema nista od ovih fufica koje imaju 18-19 godina,smece obicno
TI veze nemas!
Zašto imam osjećaj da je ovo pisala 31-godišnja žena?
heh blago onoj zeni koja tebe zaobidje, kad ti treba samo da legne i rasiri noge, ocito nisi otisao dalje od obicne misionarske poze LOL takve omladince i treba zaobilaziti u sirokom luku, a one iskusne koji znaju ugoditi zeni, u svakoj pozi, svaka ce htjeti :-)
AL MORA BIT OCUVANA..SA SERVINOM KNJIZICOM,REDOVNIM MIJENJANJEM ULJA..DA NIJE MNOGO PRESLA..POMOGUCBNOSTI 1 VLASNIK...
ma to su uciteljice da mi je samo jednu takvu probati,kazu da su vrhunske ove mladje samo legnu i rasire noge
uh i muskarci su najbolji od 30-40 :-))) svaka cast omladincima, ali opet ovi iz zrele dobi su potaman u svemu :-)))
Istina, sto jest jest. Iako ovim mladjima isto tako nista ne fali. :D
pa ima i ta mjesta, mlade su privlacnije ako cemo posteno, al nema tu sexa da valja
POTOPISUJEM !!!
MILF su najbolje , sto znaci 31+10-tak jos... http://pix.motivatedphotos.com/2009/6/16/633807705095558035-MILF.jpg
Rijetko koja u 30-im izgleda dobro,i ove od 20 su ofucane i pohabane. 0,00000000001% zena s 30 je jos uvijek atraktivno,njima cestitam,zenio bi se odma kad bi znao da ce mi djevojka u 30 licit na nesto,jer sve je veci broj onih koje u 20-im izgledaju ko da im je 40