Stiže ljeto i one osjećaju pritisak
15
Žene bi se radije odrekle seksa radi dobrog izgleda
Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zene same forsiraju tu pricu o izgledu vise nego sto im muskarci sugerisu.
Seksom do dobrog izgleda i kondicije. Džabe a zdravo.
sta ce im dobar izgled ako ce hodati suhe p.i.č.k.e
Zene ne znaju kako zene razmisljaju,jer zene nisu objektvine,nikada,za razliku od muskaraca,ne bi priznale istinu o sebi.Nijedan k.l.o.s.a.r nije sam,svaki voda djevojku,ali zato je pametnih mladica,samaca,milion,ali ih vi jednostavno ne zelite,sta ce vama neki fin momak kad je tu klo.sar ha ya.Muskarci barem priznaju za cim trce,ali vi se toliko folirate i pokusavate nekom zamazati oci priicom \"nije to tako\",ali sve se vidi....
Ne,ne,ne,zene nose stikle od 10 cenata tek onako,radi sebe,jer im je udobno u stiklama(nema veze sto noge otpadaju),tange nose,jer im je fin osjecaj imati konop u s.u.p.k.u.,eto nek ti sada nisi u zabludi..
Pa zar vi muski stvarno mislite da zene zele da lijepo izgledaju samo zbog vas, i ne bi li joj ga vi metnuli? Ako je tako, onda ste stvano u velikoj zabludi.
Zene znaju najbolje kako zene razmisljaju. Ne uvijek se zene dotjeruju da bi privukle muskarce (pogotovo one vec u vezi), muskarci opet imaju manje kritike na zensko tijelo nego sama zena ili druge zene. Cesto zene zele da budu mrsave da im druge zene ne prigovaraju ili da im zavidile na figuri. Druge zene ti uvijek nesto imaju reci o tijelu, dok si (svom) muskarcu kao zena najcesce ok kakva jesi (let\'s be honest, ni vecina muskaraca nije perfekt). Ovdje ne govorim o stvarno debelim zenama, vec o zenama koje ne nose broj 32. Ostanu ti naprimjer guzovi ili stomacic poslije trudnoce, muzu uopce ne smeta, ali uvijek ce se naci neka zena sto ce ti dati do znanja da je primjetila tvoje \'nesavrsenstvo\'.
E vala ja ne bih!
Viktore sine, sta ti bi? M2F?
MANEKENKE ZGODNE ? HAHAHHAHAHAHAHAAHAHHHAHAHAHAHAHAH FAIL. ANOREXICNE FUJ ! Brazilke su primjer kakve zene trebaju da budu ! :)
Ove mačke sa FB se ne bi sa tim složile: http://tinyurl.com/cypws7t
Posjetite https://www.facebook.com/pages/Butik-Magic/467846129899179
Sumnjam...
Zene se brinu o svom izgledu,ne zbog sebe,vec zbog muskaraca.Dotjerat ce se maksimalno kako bi privukle najjacu jedinku(muskarca)-nekad je najjaca jedinka bio muskarac koji je bio dobar lovac,a sada najjaca jedinka ne mora biti dobar lovac,ipak zivimo u kapitalizmu,pa neke \"druge stvari\" grade najjacu jedinku,ali to zene nikada nece priznati(iako je prirodno da traze najsposobnijeg muskarca),a najsposobnijeg muskarca u svijetu kapitalizma ne cine misici,a ni lovacke sposobnosti,vec .....Ali djevojke ne zele priznati svoju prirodu....
DA SAMO ZNATE KAKAV JE LIJEP OSJECAJ BITI ZGODNA ZENA... TO VAM SE NE MOZE POREDITI NI SA KAKVIM SEXOM NA OVOM SVIJETU AHAHAH
zene su toliko prefrigane da njih ne smijes shvatati ozbiljno samo prevrni ono sto kazu i eto istine. toliko reklama za proizvode za mrsavljenje, toliko dijeta, toliko se trude biti fit, a kada im za oko zapadne fit treba prve su da polete kako je vaka naka zgoljava, bolesna, dok u isto vrijeme jedu vlastitu dzigeru sto one ne mogu biti vitke.
@Maja Tješi se samo :)