Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prenosi imam Muslim od Ibnu Omera r.a. da je Poslanik, sallallahu alejhi ve sellem, rekao: “Kratite brkove a puštajte brade.”
Prenosi imam Muslim od Ebu Hurejre da je Allahov Poslanik, sallallahu alejhi ve sellem, rekao: Allah Uzvišeni je stvorio Adema u Njegovom obliku. Dug je bio šezdeset laktova.....Svako ko uđe u Džennet imat će Ademov, oblik i bit će visok šezdeset laktova. Ljudi su se poslije Adema smanjivali sve do danas.
Elhamdullilah brada je sunnet i sa ponosom je nosim od kad sam to saznao. Mnogo bolje izgledam nego prije , a i koža lica nije izmorena konstantnim izbrijavanjem .Uštedio sam isto tako i novca i vremena .
Ali su u isto vrijeme izvor zaraze...posto je dokazano da 90% onih koje nose bradu igraju se sa izglednom ali da bi bradu oprali......nikada.......
Brada će uvijek biti IN. Meni lično je brada do 5-7 dana sasvim prihvatljiva. Duže od 7 - ne stoji svakome i to treba znati održavati. Nikad se ne izbrijavam jer mi je koža osjetljiva, tako da me one koje traže izbrijane mogu glat preskočiti :)
Zato su znači oni kozoyebi onako " zgodni " . . . ! ! !
Cekajte, ima brada i brada.
nije brada za seljaka....
samo glatko izbrijan muskarac dolazi u obzir...ovi sa hipster bradama ili ovi sa tri dlake nek otkuce..oni su mi za povracanja
tebe i ne trazim, tri dlake - tri stoje :)
Obrij prvo svoje brkove :)
A sta ako nemam bradu?
Plus ako si vehabija kao sto sam ja, placaju vam za bradu.
De ba izlizana je ta prica vise da se placa za bradu jos prije dekadu...
Kažu da se trebamo vratiti u kameno doba, hodati goli i dlakavi, to je najzdravije za sve!
Man without beard Women
Ova vijest bi kao trebala opravdati četničke i vehabijske bradate smradove. Da ni treća strana ne bi ostala zaštićena, pobrinuli su se ustaški smradovi fra razum, fra prcela i fra kaćunko. Nemaju brade, ali jednako smrde kao i gornje spomenuti. Pišite malo o vjerskom bezumlju sve tri strane i njihovom huškanju na sukobe, a manje o bradama, sestrama kendal, kardashian i slično.
@Bobas Vehabije mirišu, četnici smrde jer ne znaju za osnove higjene, a takvi ko ti i dalje lutaju u životu koji im se vrti u krug.
@entropium Vehabije mirišu isto kao što miriši tvoj drek. Moj život je samo moj, i tebe ne bi trebalo biti briga da li se vrtim u krug ili ne. Izabrao sam put bez religije, jer religija je najgore moguće ideološko zlo. Fantazija za retardirane, koji nisu sposobni registrirati činjenicu da je upravo religija bila inicijator ogromne većine svjetskih sukoba.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sta kazu na tu vjest kozobrade vehabije 😁
brbljibrljbrljbrljbrljbrlj
eee koliko pacenika ima na ovom svijetu narocito među zenama na silu pokusavaju usporiti starenje misle da im se ne vidi pa kad dostojanstveno ne stare onda ispadaju pravi freakovi, pacenice i pacenici...samo profitiraju oni koji izmisljaju razno smece koje trackaju po sebi i plasticne operacije..pa ne zovu se dzaba plasticne, izgledate plasticno ahaha