Predstavila svoj rad
2

Zavirite u showroom bh. dizajnerice Belme Tvico koji je održan u Parizu

Klix.ba
Bh. modna dizajnerica Belma Tvico je tokom trajanja Fashion Weeka u Parizu u sklopu showrooma predstavila svoj rad.

Tvico je predstavila novu kolekciju Strata za proljeće/ljeto 2019., a u njenom showroomu koji je postavljen unutar zgrade Artcuriala posjetio ju je popularni DJ Take A Mic. On je za sebe odabrao bomber jaknu iz unisex capsula kolekcije koju je odjenuo na nastupu za MDK Creative grupe u toku Paris Fashion Weeka.

Pored talentiranog DJ-a Take A Mica, Belma Tvico odjenula je mnogobrojne poznate ličnosti među kojima su glumica Julie Judd koja je od ranije poznata bh. publici, indijska producentkinja Rohena Gera koja je predstavljala svoj film na posljednjem Cannes Film Festivalu, Sara Waka koja je muza brenda Louis Vitton i Prada, poznati američki influenser Zita Vass, glumica i model Teodora Đurić, influenserka i manakena Nanu Nabi, Karol koja je muza brenda Burberry, ali i najutjecajnija modna kritičarka iz Rusije Evelina Khromtchenko.

U Parizu je boravila i Sarah Čerkez, jedna od najuspješnijih modela s naših prostora, koja je posjetila Belmin showroom i odradila kratki editorijal i streetstyle fotografije.