Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neprezaljena mastarija
@koksibaI. Kako maštarija moze biti prezaljena, ili neprezaljena??? Pa maštarija je, pobogu?! Ko ti brani da i dalje maštaš, prenosiš je preko praga, ideš joj kod familije, svađaš se sa njom, ili šta je vec cilj tvog maštanja?
@SivaEminencija. Pa, pogotovo, za maštarski sex nema nikakvih ograničenja. Kao, neko mu oduzeo maštariju, pa više ne moze maštati??? Lobotomija?
Ne rise, Sofija, dina ti... Filere i mezoterapiju ne spominješ...
procitah cijeli clanak boga mi
@Evoli. Čestitam!!! Je li bolilo?
@Sticenik uh al me spusti :/
nota bene zaboli nas ...
Komentatori sa klixa imaju vjerojatno lijepse trebe
@burek1sa1mesom. Moja nije ljepša, ali je srcu draza... Za ovu ti niti ne znaš da postoji. Znaš ono što ti serviraju preko medija i društvenih mreša, fotošopiranu i retuširanu. A moja je ziva, opipljiva, topla, draga, nasmijana... Savršena u nesavršenosti
Vidi joj usta,kao da je Hanka rodila