Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eeeeeeae nekom treba dosta vremena i truda da je osvoji, a nekom 180 sekundi da mu je mazne, a ni na sta. A njoj tri minute da procijeni jel uspjesan i ambiciozan.
Apsolutno netacno! Mene moj muz na prvu apsolutno nije privukao, ali kako smo provodili vise vremena zajedno bolje sam ga upoznavala i postajala svjesnija da je on \"taj\" zato da u 3 minute saznam kakav je neko nema sanse, moze se samo vidjeti fizicki izgled i nista drugo.
Ma glupače ne mogu ni za 2 dana da donesu pravu procjenu udvaraca :D
muškarci procijene ženu u roku od 3 sekunde :)
pa poslije prve mare pozdravlja mlade partizane :)
A nema sekund(dobra nije dobra)
A onda čitav život kontaju kako su se sjebale!
ništa čudno niti naopako niti neprirodno... svi mi mozemo procjeniti dobre krpice na osobi, poznate marke, dobar miris, bijesno auto, skupocjeni sat...nakit...cipele itd... kad takvog tipa vidim, ma i ja se brate zaljubim :-D a koja ne bi.